Welkom op de website van Sachiko coaching en begeleiding!

Mijn naam is Marjolein Hiddinga en je kunt bij mij terecht voor coaching of begeleiding van jouw kind. Mijn praktijk bevindt zich in Nagele (Flevoland) maar in overleg kan ik ook op locatie komen. Wil je iets meer over mij weten? Kijk dan even bij “ Wie ben ik?”.

Ik vind het belangrijk om op een positieve manier het beste uit een kind te halen. Daarom heb ik als praktijknaam gekozen voor Sachiko, wat ‘gelukkig kind’ betekent. Je kunt bij mij terecht voor ondersteuning op het gebied van leren, gedrag, ontwikkeling, emoties maar natuurlijk ook opvoeding.

Samen met jouw kind kijken we naar de uitdagingen waar ze tegen aan lopen en gaan we op zoek naar oplossingen.

Uitgaande van de mogelijkheden en kwaliteiten van het kind gaan we op een positieve manier en met de nodige humor aan het werk.

We starten altijd met een informatief gesprek om zo elkaar beter te leren kennen en jullie hulpvraag te bespreken. Mochten jullie willen starten met de begeleiding dan doe ik dit met behulp van diverse materialen. Met bewegen en eventueel yoga oefeningen gaan we op een speelse manier aan de slag.

Naast het coachen en begeleiden van kinderen geef ik ook kinderyoga. Momenteel zijn lessen op aanvraag beschikbaar. Vanaf september kun je je inschrijven voor wekelijkse les. Wil je meer informatie of weten wat er mogelijk is, neem dan contact op via: info@sachiko.nl of 06-26 20 2004.