Ieder kind is wel eens bang, heeft last van een ander of wordt een keertje gepest. Maar wat als uw kind daar langere tijd last van heeft, het verdrietig is of het zich anders gaat gedragen? 

Je kunt bij mij terecht met hulpvragen op het gebied van: hoogbegaafdheid, faalangst, concentratieproblemen, hoogsensitiviteit, snel overprikkeld zijn, pestgedrag of verdriet door bijvoorbeeld een scheiding, ziekte of overlijden. Natuurlijk kun je met een andere hulpvraag ook altijd contact met mij opnemen zodat we kunnen overleggen wat ik voor jullie kan betekenen. 

Ook wanneer kinderen op school vastlopen door bijvoorbeeld concentratieproblemen, hoogsensitiviteit of hoogbegaafdheid, is begeleiding mogelijk. Waar nodig ook op -en in samenspraak met- school. 

Ik begeleid kinderen in de leeftijd van 4 tot en met 16 jaar. Tijdens deze begeleiding ga ik uit van de kracht van het kind. Je bent immers precies goed zoals je bent! De oplossing zit altijd al in het kind zelf, alleen moeten we daar soms even naar op zoek.

Eerst kijken we waarbij jullie denken dat jullie zoon of dochter hulp nodig heeft. Dit bespreken we natuurlijk ook samen met jullie kind. De hulpvraag vanuit het kind kan namelijk nog weleens verrassend afwijken van de hulpvraag van de ouders. Zo stellen we samen vast waar we aan gaan werken.

Tijdens de sessies maak ik gebruik van verschillende spelmaterialen, werkboeken, (creatieve) activiteiten, yoga oefeningen en/of beweging. Dat wat past bij uw kind gebruiken we tijdens de sessies.

We gaan op zoek naar de reeds aanwezige kwaliteiten en talenten van uw kind en zetten deze in om tot een oplossing te komen.

Je kunt me telefonisch of per mail bereiken voor meer informatie of een vrijblijvend kennismakingsgesprek. Zo kunnen we samen bepalen of ik de juiste persoon ben om uw kind te begeleiden.