Mijn naam is Marjolein Hiddinga, ik ben getrouwd met Marc en samen met onze 3 zoons en 2 honden woonachtig in Nagele.

Ik heb een opleiding tot kindercoach, coaching bij hoogbegaafdheid en coaching bij hoogsensitiviteit gedaan. Momenteel ben ik bezig met de opleiding tot Psychosociaal Counsellor. Na mijn HAVO heb ik de HBO opleiding Personeelsmanagement gedaan. En inmiddels ben ik ook al 19 jaar werkzaam als P&O’er, je kunt wel zeggen dat werken met mensen me in het bloed zit.

Om mijn eigen zoon beter te kunnen ondersteunen (hoogbegaafd en ADD) ben ik me, enkele jaren geleden, in het coachen gaan verdiepen. Ik vond dit zo interessant dat ik de benodigde opleidingen ben gaan volgen om dit zo via mijn praktijk in te kunnen zetten. Er is bijvoorbeeld nog zo veel winst te behalen met kinderen die op school vastlopen, terwijl dit vaak met een beetje hulp en wat aanpassing helemaal niet nodig is. 

Ik heb een opleiding tot kinderyogadocent gevolgd bij Helen Purperhart. Ook heb ik daar mijn certificaat wiebelyoga behaald. Momenteel ben ik bezig met een opleiding kundalini yoga. 

Ik vind het heerlijk om yogales te geven. De fijne samenwerking met Irma van Yogamind heeft ervoor gezorgd dat ik een opleiding Hatha yoga ga volgen. Op deze manier kan ik ook (jong)volwassenen les geven. 

Mijn uitgangspunt is dat ieder kind precies goed is zoals het is maar soms wat hulp nodig heeft om eigen talenten en kwaliteiten te kunnen zien en gebruiken. Graag help ik daarbij!